TARINAMME

kaisa-liisaaholaKaisa-Liisa Ahola
050 – 599 3748
kaisa@parempihuominen.fi

KAISAN MATKA

Minut sai ajattelemaan itseäni ja elämääni uudella syvällisellä tavalla ja tekemään töitä paremman huomisen eteen, kun sairastuin krooniseen selkäkipuun, josta luulin ettei voi parantua. Minussa on aina ollut periksiantamaton puoli ja päätin alkaa tutkimaan ja kuuntelemaan sisintäni, tunteitani ja pelkojani, mistä kipu todella johtuu. Kysyin itseltäni, olisiko mahdollista, että olisi mahdollisuus kehoni ja mieleni täydelliseen terveyteen.

Näiden kysymysten äärellä, aloin katsomaan itseäni ja elämääni kokonaisvaltaisesti. Mitä itsessäni ja elämässäni on sellaista, mikä olisi tärkeä muuttaa, jotta voisin voida hyvin. Aloin meditoimaan ja tekemään erilaisia hengitys, -ja rentoutusharjoituksia, jotta sain kehoni, mieleni ja hermostoni rauhoittumaan. Opettelin eri työkaluin rakastamaan itseäni ja kehoani uudestaan ja antamaan keholleni mahdollisuus parantua luonnollisin tavoin.

Ymmärsin, että myös puhtaalla ja terveellisellä ruokavaliolla on myöskin suuri merkitys oman hyvinvoinnin suhteen. Kokeilin eri vaihtoehtoja ja kun löysin omien kokeilujen avulla keholleni sopivan ruokavalion, pääsin antamaan keholleni tuen parantua. Ruokavalion ja itseni kanssa työskentelemisen ansiosta, aloin voimaan päivä päivältä paremmin ja tällä hetkellä voin erittäin hyvin kokonaisvaltaisesti.

Koen elämäntehtäväkseni ja intohimokseni auttaa myös muita ihmisiä voimaantumaan ja tukemaan juuri sinun matkaasi ja muutostasi, kohti kokonaisvaltaista hyvinvointia ja terveyttä.

matiasjuusolaMatias Juusola
040 – 759 2738
matias@parempihuominen.fi

MATIAKSEN MATKA

Minun mielenkiintoni ja intohimoni terveyttä ja hyvinvointia kohtaan lähti vuosia sitten siitä, kun isäni voi huonosti, sairastui ja lopulta kuoli, vain reilun 65 vuoden iässä. Heräsin siihen, että ehkäpä elintavoilla,- ja -valinnoilla on sittenkin merkitystä enemmän kuin olin aiemmin ajatellut. Huomasin, ettei isäni ongelmat olleet ainutlaatuisia, vaan pikemminkin kansanterveydellisiä. Omassakaan kunnossa ei ollut hurrattavaa. En sitä vain ollut aikaisemmin huomannut, sillä olin kuitenkin normaalin raameissa lievän ylipainon ja kroonisen väsymykseni kanssa. Tiesin, että tällä menolla kulkisin isäni jalanjälkiä. Päätin mennä eri reittiä. Pian se opittu asenne, mille olin joskus altistunut esim. kasvissyöntiä ja liikuntaa kohtaan muuttui rajusti. Niin muuttui oikeastaan kaikki muukin. Suuremmat kysymykset tulvivat mieleeni.

Aloin miettimään elämän tarkoitusta, ja ennen kaikkea merkityksellisyyttä. Tämä avasi henkisen polun elämässäni, jota tuskin olisin aloittanut ilman tätä pysähdyttävää tapahtumaa. Kävin intuitiivisen energiahoitajan, sekä reiki -kurssin. Aloin meditoimaan ja lukemaan henkistä kirjallisuutta. Löysin itsestäni syvyyttä, jonka olin aina itsessäni jollain tasolla pinnan alla aistinutkin. Ensimmäistä kertaa sain aitoa tyydytystä olemassaolosta. Hengenravinnon lisäksi tuore, puhtaampi ravinto puhdisti kehoani ja mieltäni ja tunsin syvää kiitollisuutta ja sain yhteyden johonkin suurempaan, jota kutsuisin rakkaudeksi. Voin kokea täydellistä iloa, rauhaa ja rakkautta olematta riippuvainen ulkopuolisista tekijöistä. Mikä vapaus!

Muutosprosessini oli niin kokonaisvaltainen, että en juuri tunnistanut ”vanhaa minää” enää. Ei tunnistaneet muutkaan. Olen kirjaimellisesti uusi, eri ihminen. Prosessi ei ollut helppo mutta nyt näen sen ehdottomasti välttämättömäksi ja äärimmäisen palkitsevaksi. Suurta kiitollisuutta uutta elämääni kohtaan seurasi syvä tahto auttaa muita. Matka itseensä, hyvinvoinnin ja tarkoituksensa löytäminen ovat elämän käännekohtia, jossa kaikki tuki on tervetullutta. Näen meissä kaikissa olevan loputtoman potentiaalin ja tämän voiman ja rakkauden turvin toivotan sinutkin tervetulleeksi elämäsi tärkeimmälle matkallesi; parempaan huomiseen.