HYVINVOINTI- JA RAVINTOVALMENNUS

ValmennustapammeKARTOITTAMINEN AINA LÄHTÖKOHTA

Yksilövalmennuksessa lähdemme liikkeelle kartoittamalla sinun lähtötasosi, yksilölliset ominaisuutesi, sekä tavoitteesi. Huomioimme ihmisen kokonaisuutena, mikä muodostuu kehosta, mielestä ja tunteista. Näiden keskinäinen vuorovaikutus vaikuttaa suurelta osin siihen, kuinka elämämme ja maailmamme näyttäytyy.

LUONTAINEN TAPA SINULLE

Lähtökohtaisesti lähdemme tukemaan sinun luontaista kykyäsi ja tahtiasi luoda elämäsi sellaiseksi kuin haluat. Meillä kaikilla on elämässämme asioita, jotka eivät meitä palvele, mutta joita olemme kenties omaksuneet osaksi persoonallisuuttamme ja elämäämme.

SINÄ OLET YKSILÖ

Autamme sinua tunnistamaan ja purkamaan näitä elementtejä elämästäsi. Tehtävämme ei ole antaa sinulle valmiita vastauksia, koska sinä olet oman elämäsi asiantuntija, vaan ohjaamme sinua löytämään nämä vastaukset itse itsestäsi.

cropped-Kansikuvaa.pngMUUTOKSEN ÄÄRELLÄ

Muutoksen aikaansaaminen tarkoittaa muutosta nykyisiin toiminta- ja ajatustapoihisi sekä halua voida oikeasti paremmin. Haasteiden ja vaikeiden tunteiden kohtaaminen on osa eheytymistä, sillä virheet ja epäonnistumiset kuuluvat matkaan, koska niiden kautta opimme ja kasvamme ihmisenä.

LUOTTAMUS ON KAIKEN A JA O

Valmennuksessa rakennamme yhdessä vuorovaikutteisen ja luottamuksellisen suhteen. Juhlistamme jokaista saavutusta, pienten ja isojen onnistumisten ja oivallusten hetkiä, joita matkallasi koet.

Tapamme kohdata sinut on todella aito, suora ja rehellinen. Herkkyytemme ansiosta meillä on aito myötäelämisen taito. Tunnistamme herkkyyden todelliseksi voimavaraksi. Se on todellisen itsensä, oman sisäisen voimansa tunnistamista ja vahvistamista. Voimaantuneesta olemisen tilasta käsin on mahdollisuus luoda itselleen unelmien elämä, joka antaa todellista täyttymystä.

LAADUKAS RAVINTO TUO TERVEYTTÄ

Laadukas ja terveellinen ravinto tuo sinulle tarvitsemaasi energiaa tehdäksesi elämässäsi tarvittavia muutoksia. Jokainen kehomme solu on riippuvainen niistä ravintoaineista, joilla sitä ravitsemme. Ravinto voi joko parantaa tai sairastuttaa meidät.

AINA YKSILÖLLISTÄ PALVELUA

Räätälöimme sinulle yksilöllisiin tarpeisiisi sopivan ruokavalion. Muutokset ovat asteittaisia ja käytännönläheisiä. Autamme ymmärtämään puhtaan ja luonnonmukaisen ravinnon merkityksen hyvinvointiin ja terveyteen. Tärkeintä ei ole kalorien määrä, vaan laatu! Puhdas keho puhdistaa mielen.

Ohjaus voi sisältää:

  • Keskustelua ja aitoa kohtaamista, jossa sinulla on tilaa tulla näkyväksi ja kuulluksi, sellaisena kuin olet.
  • Ajatuksia ja ehdotuksia oman kokemuksemme kautta.
  • Tietoa, joka auttaa sinua ymmärtämään kokemuksiasi ja tunteitasi ja elämän tapahtumia.
  • Autamme ymmärtämään puhtaan, luonnonmukaisen ravinnon ja nesteytyksen merkityksen hyvinvointiin ja terveyteen.
  • Käytännöllisiä työkaluja.
  • Kehollisia harjoitteita.

Kenelle sopii?

  • Ohjaus on tarkoitettu sinulle jota kokonaisvaltainen hyvinvointi, stressittömyys sekä ravinto kiinnostavat.
  • Jos tahdot elämääsi iloa, tasapainoa ja positiivista energiaa.
  • ihmiselle, jota kiinnostaa matka itseensä, tietoisuuden laajentaminen

Tietoa ohjauksesta:

Ensimmäinen kohtaaminen on aina noin 45 minuutin kestoinen maksuton kartoitus (useimmiten tapaaminen).

Haluamme karoittaa, mitä olet tavoittelemassa, mikä on tämän hetken tilanteesi ja millä askeleilla pääsisit kohti tavoitteitasi tästä eteenpäin?

Ohjaus voidaan toteuttaa kasvotusten Oulussa tai skypellä/puhelimitse.

Kun koet ohjauksemme itsellesi sopivaksi, tai se herättää kysymyksiä, joihin haluaisit vastauksia, ota yhteyttä.

Yhtedenotot:

Kaisa-Liisa Ahola 050-599 3748 kaisa@parempihuominen.fi

Matias Juusola 040-759 2738 matias@parempihuominen.fi